29 landen, 128 regio's, 754 bestemmingen, 3402 accommodaties
 
 
 

Informatie Brazilië

 
 

Hier vind u alle informatie over Brazilië.Een land van prachtige stranden, uitgestrekte regenwouden en muziek liefhebbende steden, Brazilië is een verbazingwekkende verscheidenheid aan natuurlijke en culturele wonderen.


Brazilië is het werelds grootste land in de tropen, en de enige beperking van uw beleving is uw verbeelding.
Met haar idyllische en onbedorven eilanden zoals Ilha do Mel of Ilha Grande, ongerepte kustlijn en smaragdgroene zee en adembenemende koloniale steden als Ouro Preto en Olinda. Dan heb je de steden zoals Brasilia, het futuristische binnenland, Salvador, historische en kleurrijke parel van het noordoosten, metropool São Paulo en uiteraard Rio de Janeiro spectaculair, brutaal, onvergetelijke prachtige stad.
 
Brazilië is rijk aan ecosystemen en maakt het daarom ideaal om er een fantastische reis te beleven.
U kunt gaan paardrijden in de buurt van Pantanal Campo Grande, op zoek naar apen en Capybara of walvissen kijken voor de kust van Santa Catarina. Of een onvergetelijke rivier uitstapjes maken op de Amazone vanuit Manaus, afdalingen in waterval afgekoeld Canyons, verfrissend dalen in het bos beekjes en hellingen van rotsachtig klif toppen en adembenemende uitzichten. En ja, nog veel meer.

 
 
 
 
 

   Reizen naar Brazilië

 
 
 
 
 
 
 
Over MundoGo | Disclaimer | Contact | Nieuwsbrief | Parkeren bij Schiphol  | Site Map

Copyright © mundogo. Alle rechten voorbehouden.