29 landen, 128 regio's, 754 bestemmingen, 3402 accommodaties
 
 
 

Informatie Griekenland

 
 

Hier vind u alle informatie over Griekenland.Griekenland heeft een veelheid aan ervaringen zoals landschappen en activiteiten. Het is de pulserend nachtclubs van Mykonos en het oude schoonheid van Delos, De grandeur van Delphi, de ruige berghellingen van Kreta en de weelderige wilde bloemenpracht van de lente. Het is de verblindende zon van Mykonos, het melancholische ritme van Thessaloniki’s blues. De huisgemaakte tzatziki, de roddels in de koffiehuizen. Het is het Parthenon - eenzame en ongerept - de wazige wildgroei van Athene.


Griekenland is een land met een heilig verleden en nog steeds een turbulente heden. Waardering van haar resultaten en klassieke verleden heeft toch de neiging overschaduwd te worden door  haar ontwikkeling als een vrije natie sinds de oorlog van onafhankelijkheid van de Turken in 1821.
Veel toeristen die doordrongen zijn met een romantisch ideaal van  Griekenland over Pericles en het Parthenon zijn toch vrolijk onwetend dat Griekenland vandaag de dag een levendig, moderne Europese land is.

 
 
 
 
 

   Reizen naar Griekenland

 
 
 
 
Over MundoGo | Disclaimer | Contact | Nieuwsbrief | Parkeren bij Schiphol  | Site Map

Copyright © mundogo. Alle rechten voorbehouden.