29 landen, 128 regio's, 754 bestemmingen, 3402 accommodaties
 
 
 

Informatie Spanje

 
 

Hier vind u alle informatie over Spanje.Sommige clichés over Spanje zijn waar. Spanje is een zonovergoten en ongetemd land ten zuiden van de majestueuze Pyreneeën. Spanje is passie.


Spanjaarden zijn een gepassioneerd volk dat geniet van de schitterende stranden, sangria en paella ( aan te raden in Valencia). Flamenco dansers, Toreros die dapper in de ring gaan vol met stieren. Kras het oppervlak en een grote, onverwachte panorama ontvouwt voor u. Spanje is buitengewoon wat pracht betreft.  De groene heuvels en de oceaan met haar inhammen in het noorden. Trotse, eenzame kastelen en middeleeuwse steden, zoals Toledo.
Het interieur van Spanje biedt witte dorpjes zoals Andalucia en bergketens zoals de Gredos en Sierra Nevada ( Europa’s meest zuidelijke skioord).
 
Weinig mensen weten dat Spanje vier officiële talen heeft. De regio’s verschillen sterk van elkaar, maar worden bijeengehouden door een nationale passie voor toneel. Als er een ding is dat alles bij elkaar verbindt is dat de Spanjaarden houden van eten(tapas), drinken (wijn uit Madrid, Sevilla of Barcelona) en gezelligheid. Er gaat geen dag zonder dat een gemeente een of een ander feest viert zoals de La Tomatina (tomatenfeest) in Buñol Valencia.

 
 
 
 
 
 
 
 
Over MundoGo | Disclaimer | Contact | Nieuwsbrief | Parkeren bij Schiphol  | Site Map

Copyright © mundogo. Alle rechten voorbehouden.